mandag. 29 april 2024
A N N O N S E

Raufoss - Vålerenga: 1-2

Raufoss ga Vålerenga en tøff kamp, men tapte

I en dramatisk og hendelsesrik kamp på Nammo Stadion, ble det til slutt Vålerenga som trakk det lengste strået med en 2-1 seier over Raufoss.

Kampen, som bølget frem og tilbake, holdt spenningen levende helt til de siste minuttene, med Raufoss som jaget en utligning.

Raufoss viste sterk moral og kjempevilje gjennom hele kampen, og spesielt i andre omgang, hvor laget tok gradvis over spillet og skapte flere store sjanser.

Vålerenga på sin side klarte å holde på ledelsen til tross for et massivt press fra Raufoss i de siste minuttene av kampen.

Publikumsrekord på Nammo
På Nammo Stadion ble det også satt publikumsrekord, et tegn på den store interessen rundt laget og deres prestasjoner denne sesongen.

Fansen håper nå på at Raufoss kan ta med seg den gode spillestilen og omsette den i seire i de kommende kampene.