Send en gratulasjon eller hyggelig hilsen

Hver fredag klokka 11 kan du sende gratulasjoner eller hyggelige hilsener med «Fredagsønsket»! Kanskje kjenner du noen som har bursdag?

(programmet sendes også i reprise klokka 17 samme dag)

Akkurat nå har vi problemer med at det har kommet inn endel spam i systemet vårt. For å sende en hilsen kan du ringe oss på 611 94 800 eller sende melding til hilsen@radiototen.no

Vilkår for sending av hilsener:

– Innholdet må ikke oppfattes som støtende for lytterne eller for den det er rettet mot. Kun meldinger som oppfattes som seriøse taes med i programmet.

– Du står fritt til å ønske deg sang og melodi som skal spilles, men det kan hende at enkelte titler og melodier er «svartelistet» hos oss. Eksempler på dette er titler som: «Je drar til Thailand» og «Dondra fra Dombås».

– For at hilsenen skal bli med den valgte dagen må den være sendt før klokken 10.30 den samme dagen, meldinger vi mottar etter dette klokkeslettet blir ikke med. NB! NB!

– Vi kan kontakte deg hvis det er noe vi lurer på i forbindelse med din henvendelse, derfor er det viktig at kontaktinformasjonen du oppgir er korrekt.