A N N O N S E Innslag STIKKORDGjøvikKoronaMatRestaurant Det å drive restaurant i en koronahverdag Av Odd Arild Larsen 4. februar 2021 Av Odd Arild Larsen 4. februar 2021 Oppdatert for 26. februar 2021 Dele FacebookTwitterPinterestWhatsApp Her forteller Leif Anders om hvordan det er å drive restaurant om dagen. https://usercontent.one/wp/www.radiototen.no/wp-content/uploads/2021/02/20210204_web_-Leif-Anders-Wentzel.mp3 Forrige sakProblemene startet allerede ved fødselenNeste sakHar blitt utsatt for endel hærverk etter nedleggelsen A N N O N S E Les og hør mer Klar for å levere uforglemmelige musikkopplevelser Russebuss er litt på vei ut Aktiviteter for ungdom blomstrer hos Frelsesarmeen Strålende sol under påskefest på Kauffeldtsplass Erik Lukashaugen til Gjøvik på sin lanseringsturne Er klare til å gi full gass