Tommy Jensen og Lisa Kristina Nordin har tatt over som drivere av lokalet på Bøverbru etter Grete Evenstuen og Geir Håkensen.
- Vi skal servere burgere laget på Totens beste råvarer, sier Michael Skretting.
Leif Anders Wentzel og kona driver Fauno Café Vinbar Pizzeria på Gjøvik.
De siste 12 månedene har kunder ved ni Circle K-stasjoner i Oppland-distriktet kjøpt om lag 3500 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. Aller...
Hittil i år har folk i Innlandet reddet 28.850 måltider fra å ende opp som matsvinn, ifølge Too Good To Go.
Etter 4 måneder i storgata 30 på Raufoss har Sawasdee mange faste kunder til tross for pandemien.
Monica og Per Anton Aas startet opp med gårdsbutikk på Almsætra på Totenåsen 5. april.
Grilling er mer enn hva som freser på grillristen - det er en livsstil.
Et variert kosthold gjelder også for hunden.
Hvordan går det med nyttårsforsettene - begynner de å bli litt bleke?