lørdag. 27 juli 2024
A N N O N S E

Begge presset hardt

Uavgjort mellom Raufoss og Kongsvinger på Gjemselund

I en nervepirrende kamp på Gjemselund stadion endte det med poengdeling mellom Raufoss og Kongsvinger 1-1.

Raufoss viste styrke tidlig i kampen og klarte å holde en ledelse ved pause takket være en rask kontring i første omgang.

Kongsvinger slo imidlertid tilbake rett etter avspark i andre omgang, og sikret en utligning til 1-1, som stod seg kampen ut.

Det var en kamp hvor begge lagene presset hardt, men uten å klare å dominere fullstendig.

Kongsvinger økte presset utover i andre omgang, men Raufoss forsvarte seg godt og holdt unna de mest intense angrepene.

Neste utfordring for Raufoss blir hjemmekampen mot Moss på Nammo Stadion den 16. mai, hvor de håper på å kunne benytte seg av hjemmefordelen dagen før den store nasjonaldagen.