fbpx
13.2 C
Raufoss
tirsdag. 28 mai 2024
A N N O N S E

Er åpen for nyvinninger

Kiosken på Bøverbru åpnet igjen

Et friskt pust blåser gjennom Bøverbru idet 23 år gamle Joakim Haugen tar styringen over den kjente lokalkiosken og gatekjøkkenet.

Haugen, som allerede har betydelig erfaring fra serveringsbransjen, lover å holde fast ved kioskens tradisjonelle tilbud samtidig som han er åpen for nyvinninger.

– Vi vil drive kiosken slik kundene alltid har vært vant til, forsikrer Haugen, som ønsker å bevare den hjemmekoselige atmosfæren og kvaliteten på maten.

Ifølge Haugen vil han satse på «ordentlig gatekjøkkenmat med gode priser», og han legger vekt på kvalitetsråvarer og riktig tilberedning.

Tar imot forslag
Men Haugen er også åpen for forandringer og ønsker å ta imot forslag fra lokalbefolkningen.

– Det kommer til å bli forandringer, og jeg er åpen for å ta imot forslag, sier han, noe som indikerer en vilje til å tilpasse seg kundenes ønsker og behov.

Gjenåpningen har vært en myk start med positiv mottakelse, selv om Haugen påpeker at det kan ta tid før alt faller på plass

Får støtte av sin mor
Når det gjelder åpningstidene, er planen foreløpig å holde åpent fra tirsdag til søndag, kl. 12 til 20, men dette kan endres basert på kundetilstrømningen.

Joakim Haugen får også god støtte av sin mor, Ann Kristin, som hjelper til etter behov.

Sammen håper de på å gjøre kiosken til et populært samlingsted i lokalsamfunnet, kjent for god mat og en vennlig atmosfære.

A N N O N S E

Les og hør mer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.