fbpx
13.2 C
Raufoss
tirsdag. 28 mai 2024
A N N O N S E

Et kulturelt kraftsentrum

En 50-minutters reise gjennom Kunstlåvens historie

I den lille pulserende bygda Eina ligger et kulturelt landemerke, som over årene har formet seg til å bli et sentrum for kreativitet og kunstnerisk utfoldelse.

Med et tiårsjubileum i fjor, markerer Ella Fiskums låve en milepæl i kulturell berikelse og kreativ utfoldelse i regionen.

Fra å være et sted hvor lokale og internasjonale kunstnere kan samles, til å tilby et bredt spekter av kulturelle aktiviteter – inkludert dans, film, kunstutstillinger, og det årlige, ikoniske juleshowet – har Kunstlåven etablert seg som et kulturelt kraftsentrum.

Talentfull filmskaper
Dokumentaren, en 50-minutters reise gjennom Kunstlåvens historie, er et vitnesbyrd om dette unike stedets betydning.

Caroline Kløvrud og Ella Fiskum. Foto: Silje Lien

Regissert av lokale Caroline Kløvrud, en talentfull filmskaper, gir filmen et dyptgående blikk inn i låvens sjel, de menneskene som har formet den, og de kreative prosjektene som har blomstret der.

Med arkivmateriale som strekker seg over 400 timer, er dokumentaren et «miljøportrett» som fanger essensen av hva Kunstlåven representerer.

Premieren, som er planlagt å finne sted på Gjøvik kino scene den 25. april, er ikke bare en feiring av dokumentaren, men også en anerkjennelse av det hardtarbeidende fellesskapet som har støttet låven gjennom årene.

A N N O N S E

Les og hør mer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.