A N N O N S E A N N O N S E A N N O N S E A N N O N S E A N N O N S E A N N O N S E Innslag STIKKORDGjøvikKoronaMatRestaurant Det å drive restaurant i en koronahverdag Av Odd Arild Larsen 4. februar 2021 Av Odd Arild Larsen 4. februar 2021 Dele FacebookTwitterPinterestWhatsApp Her forteller Leif Anders om hvordan det er å drive restaurant om dagen. https://www.radiototen.no/wp-content/uploads/2021/02/20210204_web_-Leif-Anders-Wentzel.mp3 Forrige sakProblemene startet allerede ved fødselenNeste sakHar blitt utsatt for endel hærverk etter nedleggelsen A N N O N S E Les og hør mer Opplendinger har reddet 24.000 måltider Silje på topp som eiendomsmegler i vårt distrikt Matplanleggingen starter i kjøleskapet God Jul og et riktig godt nyttår til alle våre lyttere Julekonsert på Rambekk Gård Et lite bytte til stor nytte