fbpx
3.8 C
Raufoss
søndag. 14 april 2024
A N N O N S E

Har blitt en suksess

Norges største ferie- og caravanmesse tar over Vikingskipet

Den kommende helgen vil Vikingskipet være vertskap for den første store messen denne våren, og det er ingen ringere enn Norges største ferie- og caravanmesse.

Messa, som har blitt en suksess tidligere år, tiltrekker seg både ferie- og friluftsentusiaster samt camping- og bobileiere fra fjern og nær.

Med et mangfoldig utvalg av utstillere innen campingvogner, bobiler, og tilbehør, vil besøkende få muligheten til å utforske de nyeste trendene og produktene innen fritidssegmentet.

Fra kjente bilmerker presentert av Sulland Gruppen til båter tilpasset fjorder og innsjøer, samt et imponerende utvalg av sports- og fiskeutstyr, vil det være noe for enhver smak.

Et bredt spekter av besøkende
Interessen for camping og bobil har økt betydelig de siste årene, spesielt med tanke på reiser innenlands, noe som også har vedvart etter pandemiens slutt.

Med en økende bevissthet om å utforske Norges naturskjønne omgivelser og det økonomiske aspektet ved å feriere nasjonalt, er det forventet at messen vil tiltrekke seg et bredt spekter av besøkende i alle aldre.

Messens general, Konrad Sel, ser på arrangementet som en potensiell fast tradisjon i Vikingskipet, og med over 5000 besøkende i fjor, håper han på et like vellykket arrangement denne gangen.

 
Innslaget er laget av Thomas Mølstad i Lokalradioene i Innlandet.

A N N O N S E

Les og hør mer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.