fbpx
-5.9 C
Raufoss
tirsdag. 27 februar 2024

Musikk på Stabo 23!

19. august lager vi festival på tunet på Stabo! Tunet er åpent fra kl 14:00, og konsertene starter etter høytidelig åpning kl 15.00.

Praktisk info:
Inngang kr. 100,- / barn gratis (Vipps i ´døra´).
Enkel kafé.
Arrangementet foregår ute uansett vær, kle deg etter været!
Ta gjerne med stol eller teppe.
Stabo er i fin gangavstand fra Lena, men vi har plass til en del biler og mange sykler!

Tre ulike band og artister står på scenen denne dagen:

David, Harald og Magni er søsken og oppvokst her på Stabo. David er yngst i søskenflokken, har mange års utdanning fra Norges Musikkhøgskole og jobber som både komponist, dirigent, arrangør, og musikklærer i videregående skole. Som vanlig tar han med seg et knippe instrumenter og ser hva som passer.

Magni er veldig glad i å synge og liker å kunne opptre sammen med søsknene og svigerinnene av og til.

Harald er eldst i søskenflokken. Han jobber ikke med musikk til daglig, men stiller opp i familieorkestret på gitar og trommer så fort anledningen byr seg.

Synnøve er gift med David, og synger og spiller piano i familieorkesteret. Hun er utdannet sanger og musikkpedagog fra Norges Musikkhøgskole, jobber som kordirigent for ulike kor og som gehørlærer på flere høgskoler og i videregående skole.

Ellen er Haralds samboer og vil være å høre på fløyte. Hun jobber som musikklærer på Vardal ungdomsskole, og er også kordirigent.

Bergill spiller visepop inspirert av jazz og styrt av følelser. Tekstene er på brei østlandsdialekt, nærmere bestemt Eikerdialekta. De tar deg med inn i livet. Singellivet, sangerlivet, nevrotikerlivet og hverdagslivet. Låtene er om de små samtalene og situasjonene i livet som føles store.

Bergill består av Åshild Bergill Hagen som er låtskriver og vokalist og gitaristene Torstein Slåen (Damata, Passe planta) og Håvard Funderud (Master Oogway). Denne gangen vil hun spille låtene alene.

Dato

aug 19 2023
Expired!

Tid

14:00
Kategori

Arrangør

Gosen Glajazz

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.