I Østre Toten kommune – som i resten av landet – er det fortsatt en del innbyggere som ikke har vaksinert seg mot covid-19.

For å få flere til å ta vaksinen, tar vi nå i bruk nye kommunikasjonsmidler – og har i samarbeid med den lokale «kjendisen» Håkon Skaug laget en liten reklamefilm rettet mot de som enda ikke har tatt første dose.

Dette skriver klima-, miljø- og kommunikasjonsrådgiver i Østre Toten, Inger Lise Willerud, i en pressemelding til Radio Toten.

«Vaksinasjonsvalget 2021»
I filmen møter man Håkon Skaug – en kjent karakter fra Urbane Totninger-showene på Kapp gjennom mange år – som i en nyhetssending snakker om «Vaksinasjonsvalget 2021», og oppfordrer alle til å vaksinere seg.

Urbane Totninger er Norges største sommershow, og årets show fra Kapp i Østre Toten ble sendt på NRK i beste sendetid fredag 3. september.

Filmen kan ses og lastes ned på vimeo, og er også tilgjengelig på kommunens facebookside.

Skrevet av:

Alexander lager radioens daglige programmer, med fast innhold som lokalnytt, vær, trafikk, sport, oppslagstavle, innslag og mye mer. Kanskje er det han du har møtt når han er ute med mikrofonen? Han er også ansvarlig for radioens nye nettsider.