Inger Johanne H. Sveen (34) er ansatt som ny organisasjonssjef i Innlandet Bondelag. Hun kommer fra en stilling som rådgiver i næringspolitisk avdeling i Norges Bondelag, og er opprinnelig fra Reinsvoll i Vestre Toten.

A N N O N S E

Hun tar over etter Margrete Nøkleby, som starter i ny jobb som leder for laboratoriet hos Geno.

Sveen har vært ansatt i Norges Bondelag siden 2015, og jobbet i år tett på jordbruksoppgjøret i den sentrale ansatt-gruppa som har ansvar for forhandlingene.

Lang organisasjonsbakgrunn
For ti år siden var hun leder i Norges Bygdeungdomslag, og hun har lang organisasjonsbakgrunn.

Hun er utdannet innen regnskap og økonomistyring, og er siviløkonom fra NMBU (Norges miljø- og biovitenskapelige universitet) med en masteroppgave om økonomistyring i samvirkeforetak.

Som organisasjonssjef blir hun administrativ leder for Innlandet Bondelag med over 11.100 medlemmer, fordelt på 67 lokallag.

Flytter hjem til Reinsvoll
Hun vil jobbe tett på Innlandet Bondelags styre.

Videre blir hun leder for fem ansatte i administrasjonen, som er fordelt på kontorer på Lillehammer og på Blæstad i Vang.

Sveen er nå på flyttefot fra Ås i Viken til hjemgården Grevløsengen på Reinsvoll, og gleder seg stort til å starte i jobben 2. august, heter det i en pressemelding.

Skrevet av:

Alexander lager radioens daglige programmer, med fast innhold som lokalnytt, vær, trafikk, sport, oppslagstavle, innslag og mye mer. Kanskje er det han du har møtt når han er ute med mikrofonen? Han er også ansvarlig for radioens nye nettsider.