Nyheter
Hyller Totens glutenfrie mel med utmerkelsen DOGA-merket
Holmen Crisp har skapt en serie med glutenfritt mel som er både nostalgisk og moderne.

– DOGA-merket for design og arkitektur løfter fram de beste prosjektene og viser hvordan design og arkitektur bidrar til innovasjon og verdiskaping i Norge, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, ifølge en pressemelding.
Markedet er stort
Den familieeide møllen Holmen Crisp på Toten har solgt glutenfritt mel under merkenavnet Jytte siden 80-tallet.
Det anslås at så mange som 7-8 prosent av befolkningen i Norge ikke tåler gluten.
Glutenfritt kan være spennende
Sammen med designerne i OlssønBarbieri har de laget et visuelt uttrykk for sine fire glutenfrie meltyper som spiller på Jyttes lokale tilhørighet og småskalastatus
I tillegg har de utviklet et system som på en presis og enkel måte viser næringsinnhold og bruksområder for melet, noe som er viktig for mange av kundene i målgruppen.
-
Innslag3 uker siden
Gjenbruk og tech til Miss Norway
-
Innslag1 uke siden
Angelika har tatt seg til semifinalen
-
Innslag3 uker siden
Tommy Fyhn med innsamling på «spleis» til Frelsesarmeen på Raufoss
-
Innslag3 uker siden
Fotograf Line Bjerkengen ser tilbake på et vellykket år
-
Innslag4 uker siden
Dagens gjest er selveste Eldar Vågan
-
Innslag2 dager siden
Toten Montessoriskole- og Barnehage
-
Innslag4 uker siden
Vil gi sin farfar Frithjof E. Bye en ny renessanse
-
Innslag3 uker siden
Skal arrangere byfest, men må fremdeles ta hensyn til smittesituasjonen