Kontakt oss

Nyheter

Hyller Totens glutenfrie mel med utmerkelsen DOGA-merket

Holmen Crisp har skapt en serie med glutenfritt mel som er både nostalgisk og moderne.

For

den

Holmen Crisp fikk DOGA-merket for melserien Jytte. Foto: Sigve Aspelund
A N N O N S E

– DOGA-merket for design og arkitektur løfter fram de beste prosjektene og viser hvordan design og arkitektur bidrar til innovasjon og verdiskaping i Norge, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, ifølge en pressemelding.

Markedet er stort
Den familieeide møllen Holmen Crisp på Toten har solgt glutenfritt mel under merkenavnet Jytte siden 80-tallet.

Det anslås at så mange som 7-8 prosent av befolkningen i Norge ikke tåler gluten.

Glutenfritt kan være spennende
Sammen med designerne i OlssønBarbieri har de laget et visuelt uttrykk for sine fire glutenfrie meltyper som spiller på Jyttes lokale tilhørighet og småskalastatus

I tillegg har de utviklet et system som på en presis og enkel måte viser næringsinnhold og bruksområder for melet, noe som er viktig for mange av kundene i målgruppen.

Saken er over 8 måneder gammel.
Annonse

På lufta fredag

06.00 God morgen Toten med Alexander
09.00 Totenmagasinet med Alexander
11.00 Musikkønsket
12.00 Variert musikk
14.00 Hallo Toten med Alexander
18.00 OBOS-ligaen: Direkte overføring
20.00 Elvis the King med Finn
21.00 Platebaren med Øystein
22.00 Variert musikk

Se hele oversikten her

Populært