Kontakt oss

Nyheter

Hyller Totens glutenfrie mel med utmerkelsen DOGA-merket

Holmen Crisp har skapt en serie med glutenfritt mel som er både nostalgisk og moderne.

For

den

Holmen Crisp fikk DOGA-merket for melserien Jytte. Foto: Sigve Aspelund
A N N O N S E

– DOGA-merket for design og arkitektur løfter fram de beste prosjektene og viser hvordan design og arkitektur bidrar til innovasjon og verdiskaping i Norge, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, ifølge en pressemelding.

Markedet er stort
Den familieeide møllen Holmen Crisp på Toten har solgt glutenfritt mel under merkenavnet Jytte siden 80-tallet.

Det anslås at så mange som 7-8 prosent av befolkningen i Norge ikke tåler gluten.

Glutenfritt kan være spennende
Sammen med designerne i OlssønBarbieri har de laget et visuelt uttrykk for sine fire glutenfrie meltyper som spiller på Jyttes lokale tilhørighet og småskalastatus

I tillegg har de utviklet et system som på en presis og enkel måte viser næringsinnhold og bruksområder for melet, noe som er viktig for mange av kundene i målgruppen.

Saken er over 12 måneder gammel.
Annonse

På lufta torsdag

06.00 God morgen Toten med Alexander
09.00 Totenmagasinet med Odd Arild
11.00 Musikkønsket
12.00
Variert musikk
14.00 Hallo Toten med Alexander
16.00 Totenmagasinet (r) med Odd Arild
18.00 Storbandjazz med Hans Petter
19.00 Musikalsk Cocktail med Gunn og Olemann
20.00 Musikalske favoritter

Se hele oversikten her

Populært