Nyheter
Hyller Totens glutenfrie mel med utmerkelsen DOGA-merket
Holmen Crisp har skapt en serie med glutenfritt mel som er både nostalgisk og moderne.

– DOGA-merket for design og arkitektur løfter fram de beste prosjektene og viser hvordan design og arkitektur bidrar til innovasjon og verdiskaping i Norge, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, ifølge en pressemelding.
Markedet er stort
Den familieeide møllen Holmen Crisp på Toten har solgt glutenfritt mel under merkenavnet Jytte siden 80-tallet.
Det anslås at så mange som 7-8 prosent av befolkningen i Norge ikke tåler gluten.
Glutenfritt kan være spennende
Sammen med designerne i OlssønBarbieri har de laget et visuelt uttrykk for sine fire glutenfrie meltyper som spiller på Jyttes lokale tilhørighet og småskalastatus
I tillegg har de utviklet et system som på en presis og enkel måte viser næringsinnhold og bruksområder for melet, noe som er viktig for mange av kundene i målgruppen.
-
Innslag7 dager siden
«Hårfryd» er det nye innen herre- og damefrisør på Raufoss
-
Innslag16 timer siden
Svein Håvard Linnerud med ny Kiwibutikk på Kapp
-
Innslag4 uker siden
Juleprat med Fagforbundet i Østre Toten
-
Livet rundt3 uker siden
Babylonkoden
-
Innslag4 uker siden
Jule- og nyttårsprat med Bror Helgestad og Stian Olafsen
-
Fagforbundet FLT4 uker siden
Del 3 i serien om FLT på Raufoss
-
Innslag4 uker siden
Juleprat med leder i Fellesforbundet Jern og Metall
-
Innslag4 uker siden
Høll mitt hjerte