– Usikkerheten har rådet i festivalnorge den siste tiden, også hos oss. Takket være støtte fra Kulturrådet, er vi nå godt rustet til å lage festival i vika vår 25.-26. juni 2021! Årets festival vil bli annerledes enn vi er vant med, men den etterlengtede musikkopplevelsen er garantert, uttaler Kari Houth Fjellseth i en pressemelding.

Artistene du har gledet deg til å se i over et år er endelig klare for å innta scena i juni, med ett unntak.

– Turbonegro måtte trekke seg, men vi er utrolig heldige som har kapret Kvelertak som erstatter, skriver Festivalsjef i Fredvika, Kari Houth Fjellseth, i en pressemelding.

Hardrockhøvdingene fra Stavanger har turnert verden over, og ryktes å være et av rockens beste liveband.

Årets festivalplakat prydes av Gabrielle, Dagny, Arif, Kvelertak, Frida Ånnevik og Murmur. I tillegg slipper vi tre navn til i løpet av kort tid, skriver festivalsjefen.

Kapasitet på 600
Festivalen forholder seg til dagens restriksjoner for utendørsarrangement.

– Det betyr at vi planlegger en festival med kapasitet på 600, der festivalarenaen er delt i tre med 200 sittende publikummere på hvert område. Det blir én scene, to dager med musikk, god mat og drikke, skriver hun.

Tar smittevernhensyn
Av hensyn til smittesporing og kontroll, vil det kun være én billettype til salgs.

Det vil si at vi ikke slipper dagsbilletter, og at også barn og unge må ha ordinært festivalpass.

Det blir dessverre ikke den barnevennlige varianten vi er vant med, men vi har likevel fri alder. Av smittevernhensyn blir det ikke camp eller klubb i tilknytning til årets festival.

Informasjon i forkant
Detaljer omkring smittevern, restriksjoner og annen praktisk informasjon vil publikum få i forkant av festival.

– Vi vet at det er en usikker tid og ønsker å betrygge alle som kjøper billett om at endring av kapasitet eller avlysning som følge av pålegg fra myndighetene, gir mulighet for refusjon. Det kan vi garantere, skriver festivalsjefen.

Så, med det i mente, er det bare én ting å gjøre – sikre vennegjengen, familien, naboen og deg selv en billett til Fredvika 2021.

Skrevet av:

Alexander lager radioens daglige programmer, med fast innhold som lokalnytt, vær, trafikk, sport, oppslagstavle, innslag og mye mer. Kanskje er det han du har møtt når han er ute med mikrofonen? Han er også ansvarlig for radioens nye nettsider.

1 Comment

Comments are closed.