Kontakt oss

Nyheter

2 nye tilfeller av COVID19 påvist i løpet av helgen i Vestre Toten

Vestre Toten meldte i løpet av helgen om 2 nye tilfeller av COVID19. Det er to voksne menn, begge fullvaksinert, med milde symptomer.

For

den

A N N O N S E

Det ene tilfelles kan knyttes til det utbruddet som er blitt kjent rundt utestedet Kokos på Gjøvik, mens det andre tilfellet har foreløpig ukjent smittested.

Sesong for influensa
Det er svært mange av de som tester seg, i alle aldersgrupper, som har klassiske, og til dels kraftige, symptomer på luftveisinfeksjon.

For å få en oversikt over hva som dominerer, samt at influensasesongen nærmer seg, har Vestre Toten i likhet med flere andre kommuner, begynt å be om at en del av testene undersøkes på andre virus.

Hold deg hjemme
Vi får en høy treffprosent på den vanligste typen Rhinovirus, men finner også andre kjente «forkjølelses»virus-arter.

Disse smitter også, så de grunnleggende rådene om avstand, og å holde seg hjemme når man er syk for å hindre smittespredning, er fremdeles svært aktuelle, skriver kommunen i en pressemelding til Radio Toten.

Alexander lager radioens daglige programmer, med fast innhold som lokalnytt, vær, trafikk, sport, oppslagstavle, innslag og mye mer. Kanskje er det han du har møtt når han er ute med mikrofonen? Han er også ansvarlig for radioens nye nettsider.

På lufta tirsdag

06.00 God morgen Toten med Alexander
09.00 Totenmagasinet med Alexander
11.00 Musikkønsker
12.00 Variert musikk
14.00 Hallo Toten med Alexander
16.00 Totenmagasinet (r) med Alexander
17.00 Musikkønsker (r)
18.00 Country med «Stetson & Boots» med Rodny
19.00 For swingende med Thomas
20.00 Variert musikk

Se hele oversikten her

Populært