fbpx
13.2 C
Raufoss
tirsdag. 28 mai 2024
A N N O N S E

En blanding av forventning og nostalgi

Om sammenslåing og overgang til pensjonisttilværelsen

Denne uken fikk vi muligheten til å prate med Trond Granlund, en kjent skikkelse i Raufoss, kjent for sitt engasjement for brannsikkerhet.

Vi diskuterte mulighetene rundt sammenslåing av brannstasjonene i distriktet, et initiativ som de fem kommunene i området – Gjøvik, Østre og Vestre Toten, Søndre og Nordre Land – har fått i oppdrag å undersøke.

Granlund delte tankene sine om sammenslåing, hvor hensikten er å skape ett brannvesen samtidig som alle eksisterende brannstasjoner opprettholdes.

Han understreket viktigheten av å beholde rask respons og innsatstid for å kunne hjelpe folk, sykehjem og industrier i nødstilfeller.

Blir snart pensjonist
I tillegg til sammenslåingsdiskusjonen, delte Granlund også sine tanker om sin egen forestående pensjonering.

Han avslørte at hans stilling ikke vil bli erstattet før tidligst i 2025, og uttrykte en blanding av forventning og nostalgi for å forlate det gode arbeidsmiljøet ved den forebyggende avdelingen.

Selv om han ser fram til å få mer fritid, reflekterte Granlund også over det nære samarbeidet med kolleger i nabokommuner og andre brannvesen.

Han avsluttet med en vennlig referanse til den siste dagen på jobb, og forsikret om at han ikke vil forsvinne helt fra Raufoss og Vestre Toten.

A N N O N S E

Les og hør mer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.