fbpx
5.1 C
Raufoss
søndag. 14 april 2024
A N N O N S E

Endelig på skjærtorsdag

ØM i isfiske på Eina

Årets skjærtorsdag-mesterskap i isfiske på Eina samlet 105 påmeldte.

Før konkurransen startet, tok nestleder i Eina Vel, Marius Ødegård, og undertegnede en liten prat. Stemningen var optimistisk til tross for det grå været.

Rekorden på 17 kilo var en utfordring, men som alltid var deltakerne klare til å prøve å slå den.

Reglene tillot kun sik og abbor som gyldig fangst, med fokus på å opprettholde bærekraft og rekruttere nye deltakere, særlig i barneklassene. Damene var godt representert blant deltakerne, og det var klasser for alle aldre og kjønn.

Flotte gaver
Premiebordet fristet med flotte gaver, inkludert en stol fra møbelringen på Raufoss til en verdi av 20 000 kroner fra Ruen Møbler. Slike premier gjorde konkurransen enda mer spennende for deltakerne.

Maten var også godt ivaretatt, med alt fra hamburgere og pølser til den nye pilkeburgeren, et bærekraftig alternativ for å redusere matsvinnet.

Vinneren av årets konkurranse ble Martin Espen Lie med en imponerende fangst på over 10 kilo. Den største fisken på Einafjorden i år tilhørte Marius Hagen, med en imponerende fisk på 747 gram.

A N N O N S E

Les og hør mer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.