Kontakt oss

Innslag

Koronavennlig baking til 17. mai

Kan vi bake som vanlig til 17. mai-feiringen i år og er det trygt å spise hjemmelagede kaker som blir satt fram nasjonaldagen?

For

den

Illustrasjonsfoto: Aline Ponce/Pixabay
A N N O N S E

– Det korte svaret er JA, sier Torunn Nordbø i opplysningskontoret for brød og korn til Mari Nyberget i Lokalradioene i Innlandet.

Så lenge vi er friske og følger vanlige hygieneregler er det trygt å bake til andre og spise noe andre har laget.

Vask hendene
– Det viktiste er jo å ha god kjøkkenhygiene og håndvask har vi jo lært oss nå, sier hun.

Men dersom man er syk så må man la noen andre ta seg av bakingen.

På lufta søndag

09.00 Totenmagasinet (r) med Alexander
12.00 Good News (r) fra Raufoss Baptistkirke
12.30 Livet rundt fra Adventistkirken
13.00 Variert musikk

Se hele oversikten her

Populært