Kontakt oss

Innslag

Koronavennlig baking til 17. mai

Kan vi bake som vanlig til 17. mai-feiringen i år og er det trygt å spise hjemmelagede kaker som blir satt fram nasjonaldagen?

For

den

Illustrasjonsfoto: Aline Ponce/Pixabay
A N N O N S E

– Det korte svaret er JA, sier Torunn Nordbø i opplysningskontoret for brød og korn til Mari Nyberget i Lokalradioene i Innlandet.

Så lenge vi er friske og følger vanlige hygieneregler er det trygt å bake til andre og spise noe andre har laget.

Vask hendene
– Det viktiste er jo å ha god kjøkkenhygiene og håndvask har vi jo lært oss nå, sier hun.

Men dersom man er syk så må man la noen andre ta seg av bakingen.

Saken er over 7 måneder gammel.

På lufta lørdag

09.00 Totenmagasinet (r) med Alexander
12.00 Damelaget med Angelina og Jorid
13.00 Variert musikk

Se hele oversikten her

Populært