Kontakt oss

Innslag

Historievandring langs Skreiabanen – med kjentmann på øret

Nå kan du gå fra «Benk til benk» på stien der Skreiabanen en gang var med Olaf Nøkleby og Ole Anton Hoel på øret.

For

den

A N N O N S E

I dag ser vi spor og bygninger fra Skreiabanen. De strekker seg gjennom hele kommunen.

Langs den gamle traséen skjuler det seg historier og minner fra en svunnen tid. Historier som forteller oss om hvem vi var – og hvem vi ble.

Lytte på fortellinger
Med egen mobil og hodetelefoner kan du nå vandre sammen med Olaf Nøkleby og Ole Anton Hoel og lytte på deres fortellinger underveis.

Du får blant annet høre om Skrekkens hus, Prinsen av Sverige, vulkaner og en traktor på taket. I kulturlandskapet får du lokale historier – benk til benk.

Mens du går på tur
Sammen med StoryPhone har kommunen tilrettelagt disse fortellingene via den digitale tur-appen IZI.

Det betyr at du kan høre disse historiene når det passer deg, fortløpende mens du går på tur – og få informasjon om det du ser rundt deg.

Også på Kapp og Labo
Det er laget turer knyttet ikke bare til til Skreiabanen, men også Kapp melkefabrikk. Her tar du turen sammen med Svein Sandvold som lokalkjent.

På Labo har vi også laget en tur med informasjon om kunsten i og utenfor huset, med kunstnerne selv som historiefortellere, dette forteller kultursjef i Østre Toten, Kjersti Marie Krageberg.

Alexander lager radioens daglige programmer, med fast innhold som lokalnytt, vær, trafikk, sport, oppslagstavle, innslag og mye mer. Kanskje er det han du har møtt når han er ute med mikrofonen? Han er også ansvarlig for radioens nye nettsider.

På lufta lørdag

09.00 Totenmagasinet (r) med Alexander
12.00 Damelaget (r) med Angelina og Jorid
13.00
Variert musikk
15.00 OBOS-ligaen – Direkte!
17.00 Variert musikk
20.00 Dansekveld

Se hele oversikten her

Populært