fbpx
13.2 C
Raufoss
tirsdag. 28 mai 2024
A N N O N S E

Diskuterte viktige temaer

Flere arbeidsplasser og økt satsing på språkopplæring i Vestre Toten

Vestre Toten opplever en økning i arbeidsplasser, samtidig som kommunen tar grep for å inkludere flere innvandrere i arbeidslivet gjennom språkopplæring.

Under 1. mai-feiringen på Raufoss ungdomsskole diskuterte politikere og næringslivsledere viktige temaer som arbeidsplasser, inkludering og økonomisk utvikling i Vestre Toten.

Ordfører Tonje Bergum Jahr, sammen med representanter fra Arbeiderpartiet og lokale bedrifter, fremhevet behovet for å styrke arbeidsmarkedet og sørge for at ingen står utenfor.

I talen ble det også nevnt at det siste året har brakt med seg en økning i arbeidsplasser, men utfordringen med å inkludere flere i arbeidslivet gjenstår.

Språkopplæring blir stadig viktigere
Med en økende tilstrømning av ukrainske innvandrere til Vestre Toten, blir språkopplæring stadig viktigere for å sikre deres integrasjon og deltakelse i arbeidsmarkedet.

Den positive utviklingen ble ytterligere understreket da det ble annonsert at Vestre Toten har fått en million kroner til språklab, som skal bidra til å kvalifisere flere innvandrere språklig for arbeidsmarkedet.

A N N O N S E

Les og hør mer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.