fbpx
12.1 C
Raufoss
onsdag. 29 mai 2024
A N N O N S E

Filmpremiere og Prosjektkickoff

En kveld med glamour og nye muligheter

Torsdag var en kveld fylt med glamour og spenning da Red holdt kickoff for sine prosjekter og en filmpremiere på Gjøvik kulturhus.

På røde løperen fikk vi sjansen til å snakke med Ella Fisken om den kommende filmfestivalen på R.E.D. som er planlagt å finne sted fra 31. mai til 2. juni.

Festivalen vil inneholde et mangfoldig program med konserter, forestillinger og selvfølgelig film.

Under samtalen avslørte Ella et spennende samarbeid med Gjøvik kino og scene, som ønsker å utvide filmvisningsmulighetene i samarbeid med R.E.D.

Dette resulterte i en avtale om å vise filmer på kinoen, noe som gir festivalen enda flere plattformer å nå ut til publikum på.

Prosjekt kalt «Superbia»
Vi snakket også om Raufoss kino og et kommende prosjekt som involverer brannvesenet og filming på et gardsbruk.

Dette prosjektet, kalt «Superbia», vil bestå av sju episoder som skal vises på kinoen, og deretter bli en del av en forestilling med en filmscenografi som bakgrunn.

I tillegg til samtalen med Ella, møtte vi skuespilleren Stig-Henrik Hoff, som er en del av det nye film prosjektet fra R.E.D.

Hoff delte sin entusiasme for det kommende prosjektet og diskuterte verdien av å jobbe med mindre produksjoner, hvor kreativitet og samarbeid blomstrer.

De som er med i det nye filmprosjektet til R.E.D Foto: Glenn. A
A N N O N S E

Les og hør mer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.