fbpx
11.4 C
Raufoss
tirsdag. 16 juli 2024
A N N O N S E

Eksportøkning på 6%

Innlandet styrker internasjonal handel

Innlandet opplever en betydelig økning i eksporten på 6% det siste året, med en samlet eksportverdi på 27 milliarder kroner.

Jon Kristiansen, regiondirektør i NHO Innlandet, understreker betydningen av eksport for regionens økonomi og fremhever ambisjonen om å øke eksporten med 50% innen 2030.

Denne veksten er et positivt skritt mot målet og peker på en lovende fremtid for næringslivet i regionen.

Produkter fra Raufoss
Den økte eksporten er en avgjørende faktor for Innlandets økonomiske vekst, med industri, reiseliv og bionæring som ledende sektorer.

En betydelig del av eksporten inkluderer produkter fra Raufoss, som støtfangere, samt turiststrømmen til populære destinasjoner som Trysil og Hafjell.

Tilgangen på arbeidskraft og kompetanse er også avgjørende, og regjeringens satsing på reiseliv og internasjonal markedsføring understreker betydningen av sektoren for regionen.

Positiv trend
Innlandet ser en positiv trend i eksportøkningen, noe som gir optimisme for regionens økonomiske fremtid.

Med riktig støtte fra myndigheter og næringslivet, samt utnyttelse av regionens ressurser og kompetanse, ser Innlandet ut til å være godt posisjonert for videre vekst og suksess på den internasjonale scenen.

 
Innslaget er laget av Gøran Kristiansen i Lokalradioene i Innlandet.

A N N O N S E

Les og hør mer

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.