fbpx
-8.5 C
Raufoss
søndag. 26 mars 2023
A N N O N S E

Godt gjennomførte sikkerhetstiltak

Vant fotokonkurranse om sikkerhet på arbeidsplassen

Dette bildet fra boligprosjektet Smørvika på Toten ble kåret til vinner av fotokonkurransen under den årlige sikkerhetsuka til entreprenørselskapet i Assemblin. Bildet er tatt av prosjektleder Petter Viflat i Gjøvik Varme og Sanitær AS.

– Godt gjennomførte sikkerhetstiltak var ett av temaene for sikkerhetsuka vår i år, sier jurymedlem og Assemblins HMS-sjef Bengt Johnsen.

I den forbindelse oppfordret vi våre ansatte til å dokumentere gode sikkerhetstiltak med bilder og innlegg på intranettet vårt, sier han.

Gjøvik Varme og Sanitær ble kjøpt av Assemblin i 2019, og er en del av selskapet, men drives under eget navn og sin lokale profil.

Forbilledlig
Blant mange gode bidrag festet juryen seg spesielt ved dette bildet, som verken er spektakulært eller dramatisk, men som på en god måte viser hverdagen og arbeidssituasjonen slik vi ønsker å ha det.

I dette prosjektet jobber Gjøvik Varme og Sanitær på oppdrag av Betonmast og følger alle påbud og retningslinjer fra oppdragsgiver; hjelm med hakestropp, briller, hansker, vernesko og synlighetsbekledning.

– Arbeidsplassen er ryddig og oversiktlig. Dette er forbilledlig, og akkurat sånn vi ønsker å framstå, sier Johnsen i en pressemelding.

A N N O N S E

Les og hør mer