fbpx
-12.8 C
Raufoss
tirsdag. 31 januar 2023
A N N O N S E

A N N O N S E

A N N O N S E

A N N O N S E

A N N O N S E

A N N O N S E

A N N O N S E

A N N O N S E

Fantastiske resultater av Toten Svømmeklubb i landsdel årsklassemønstring

I alt deltok 22 klubber med 328 svømmere på stevnet, og nåløyet for å kvalifisere seg til LÅMØ er trangt. Toten Svømmeklubb deltok med fire medlemmer født i 2009 og 2010.

Svømmerne fra Toten Svømmeklubb har fått trent litt ekstra i forkant, men har måttet låne fasiliteter på Gjøvik (Tranberghallen) og Raufoss (Toten Badeland) siden bassengene i Østre Toten, hvor klubben holder til, har vært stengt i hele sommer.

Stolt av innsatsen
– Jeg er stolt av innsatsen til disse barna. De leverer helt utrolige resultater og jobber veldig konsentrert og målrettet, forteller klubbens hovedtrener Hamid Reza Zarei i en pressemelding til Radio Toten.

Det største savnet er å ha bedre treningsfasiliteter lokalt. En svømmehall hadde betydd veldig mye.

Mangler et godt nok tilbud
– I dag har vi to små bassenger i kommunen, ved ungdomsskolene på Skreia og Lena. De er for korte og for små til å være et godt tilbud til dem som vil svømme, og i tillegg følger dette tilbudet skoleruta, forteller Hamid.

– Det betyr at vi ikke har noe tilbud til alle våre medlemmer når det er skoleferier, og i forbindelse med sommerferien er bassengene stengt fra slutten av mai til september, forteller han.

Imponerende innsats
– Det er imponerende at vi klarer å hevde oss så godt i selskap med svømmeklubber som har helt andre og bedre treningsfasiliteter. Her møter vi svømmere som er vant med å trene i 25 meters basseng – gjerne opptil to ganger om dagen, avslutter hovedtrener Hamid.

A N N O N S E

Les og hør mer