fbpx
-17.8 C
Raufoss
tirsdag. 28 mars 2023
A N N O N S E

Vil styre Innlandet

Ap har høye ambisjoner for Innlandet

Valgprogrammet ble vedtatt i helga, da Innlandet Arbeiderparti var samlet til representantskapsmøte med utsendinger fra partiets 46 kommunepartier til stede.

Forsterket kollektiv- og busstilbud, tryggere veier, ny industri med flere arbeidsplasser og en sterk satsing på aktiv arbeidslivspolitikk og på videregående og høyere utdanning i hele fylket.

– Vi i Arbeiderpartiet har høye ambisjoner for Innlandet de neste årene, sier fylkesleder Lise Selnes og nestleder Marius Bismo om partiets nye valgprogram for neste fylkestingsvalg.

Vil styre Innlandet
Arbeiderpartiet har mål om å fortsette å styre Innlandet.

– Vi er et styringsparti. Programmet vi går til valg på viser hvilken retning vi vil gå i. På de områdene som fylkeskommunen har ansvar for, trengs sosialdemokratiske fellesskapsløsninger, sier Selnes og Bismo.

Programmet viser også at Arbeiderpartiet sterkt vektlegger at vekst og utvikling skal skje i hele Innlandet.

Vil være relavante
Innlandet består av 46 kommuner. Da er det viktig at innbyggerne i alle 46 kommunene opplever at fylkeskommunen er relevant for dem.

– Det skal vi i Arbeiderpartiet sørge for. Å sikre drift ved distriktstannklinikkene i stedet for å sentralisere dem, er et slikt eksempel, sier de to i en pressemelding.

A N N O N S E

Les og hør mer