Innslag

Oss to mot røkla – kampen mot byråkratiet – Video ligger ute

Oppdatert kl. 16:36

Oss to mot røkla – kampen mot byråkratiet

Oss to mot røkla – kampen mot byråkratiet – Innslaget laget av Alexander Bryntesen

Oss to mot røkla – kampen mot byrokratiet.

Han gjemmer seg, stikker av og later som han er syk for å slippe skoledagene med angst og uro. Det er vanskelig å forstå de sosiale kodene. Utpekt som bråkemaker, syndebukk og hakkekylling. Mobbet og utestengt – også av lærere! Hun ansees som en masete og vanskelig mor for å få gehør og riktig hjelp. Tross flinke folk i hjelpeapparatet er likevel manglende diagnosekunnskap, fraværende samarbeidsvilje og arrogante holdninger utbredt i det tungrodde systemet. Årene går mens papirer rullerer og han har det verre og verre. Det er kanskje ikke så rart at rus blir "utveien" for mange….

Slået op af Innenfra i Mandag den 17. juni 2019
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populære innlegg

To Top