Innslag

KULTURSKOLEN MJØLKEFABRIKKEN arrangerer Tangentiaden for 4. gang.

Arrangerer Tangentiaden for 4 gang

KULTURSKOLEN MJØLKEFABRIKKEN arrangerer Tangentiaden for 4. gang. Det er en konkurranse for pianoelever – og minst like mye en møteplass for likesinnede musikkinteresserte ungdommer (og deres lærere) fra et stort område. I år er det 32 deltakere, og de kommer fra Folldal i nord til Råholt i sør, Hadeland i vest og Elverum i øst! Det hele løper av stabelen lørdag 9.februar fra kl 11 på Kapp Melkefabrikk. Prisutdelingene er kl 16 og det er selveste ordfører Bråthen som deler ut. Konkurransen er åpen for publikum og vi kan love masse god og variert musikk i Kokeriet denne dagen! Dessuten er det åpen kafe i foajeen med både mat og drikke. Og det er bare å stikke innom – man kan bevege seg ut og inn av konkurranselokalet mellom innslagene. Gratis entre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top